Spamerka :3
Spam ... podaj dalej ;>
Więc ... ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że ty nie wiesz o tym, że ja wiem o tym że ty nie wiesz że lubisz spam ;>
Prawda że spam ? ^^